IBTrainings

Философия & метод на работа

Процес на работа

1

Детайлна предварителна диагностика, осъществена чрез анкети и интервюта с мениджмънт и ключови участници

2

- Оформяне на описание на проект и план на работа, както и комуникирането му към нашия партньор- Дискусия и постигане на споразумение за изпълнение

3

Прилагане на плана към действителността

4

Анализ стъпките на проекта и отчет към мениджмънта

5

Ревизиране на резултатите, оформяне на изводи и даване на препоръки за последващо развитие

"Ние изваждаме на показ най-добрите качества в хората и изграждаме нужните умения за още по-добро представяне."

За компанията

IBTrainings е иновативна, млада и амбициозна компания. Имаме солиден опит в сферата на корпоративните проекти и обученията. Начинът на работа на екипа ни е съобразен с целите на нашите клиенти, техните стратегии и приоритети, защото дори и най-добрата идея, ако не е адресирана правилно, остава едно добро пожелание.

Това, което ни прави уникални и успешни, е съчетаването на полезното и приятното, понеже вярваме, че когато те се съчетаят, ефектът от става двоен. Тренингите ни са разработени на база българската действителност и са адаптирани към националната и регионалните бизнес особености.

Нашата цел е да трансформираме клиентите в партньори и да изградим взаимоотношения, основани на доверие и продуктивност. Концепцията ни е да вникнем в корпоративните проблеми и да помогнем за справянето с тях.  Ние се сливаме с екипа, създавайки чувство, че сме част от него, но не правим компромис със здравословната дистанция, така че да можем да въздействаме.

Провеждали сме обучения на мениджърски, търговски и административни екипи в производствени компании, хранителни вериги, застрахователни компании, банкови и небанкови финансови институции, куриерски, IT , гейминг, финтех компании, кол центрове, сектора на луксозни стоки и др.

Ние влияем върху екипите и по наш автентичен начин целим да потвърдим посланието на мениджмънта относно цели, поведения и процеси. Предразполагаме хората да развиват себе си, подпомагаме ги да превръщат знанията си в умения.  Те са базата, която води екипите до видими и измерими резултати за компанията.

Илиян Бойчев

Основател и Изпълнителен директор на IBTrainings

Роден съм в гр. Пловдив през не чак толкова далечната 1983-та година. Израснах в непосредствена близост до стадион „Локомотив“ и въпреки че любимите ми цветове са черно и бяло, смятам, че в живота и в работата много малко неща са черно-бели.

Моята максима е, че човек, за да бъде в синхрон със себе си, трябва да се стреми към 3 неща: да печели достатъчно пари, да има възможност да учи от нещата, които прави, да изпитва удовлетворение от тях. Винаги съм се опитвал да взимам решения, воден от тези 3 фактора и в същото време да гледам към звездите, но здраво стъпил на земята. Според мен по-важно условие за професионален успех е да сме заземени, отколкото да изпадаме в изкуствено създадени състояния на позитивизъм, мечти и абстрактни философски принципи.

И така, работейки и учейки, реших да капитализирам своите знания и умения. През месец септември 2017 г. създадох IBTrainings – компания за проекти, обучения, коучинг и консултации, свързани с развитие на екипи. Тя е резултат от работата ми първоначално на търговец, а впоследствие и на мениджър. Имам над 7 годишен опит в сферата на директните продажби на застрахователни, животозастрахователни и инвестиционни продукти с национални отличия за най-добър търговец за 2010-2011 и VIP Club Membership в Generali Group.

И понеже практиката и теорията вървят ръка за ръка, завърших една бакалавърска и три магистърски степени в Пловдивски университет, ВУЗФ както и MBA в Cotrugli Business School – Croatia. Така и никога не успях лично да взема дипломите си на официалните церемонии, защото винаги в тези дни бях на работа. Но не считам това за проблем, защото за мен образованието е не документът, а придобитите знания и умения.

Концепцията ми на работа е, че винаги трябва да се търси баланс между взаимоотношения и резултати, като резултатите са с превес по важност, но хронологически взаимоотношенията винаги са първи.

Прочетете публикации от Илиян Бойчев